0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Jong Talent on Stage

Je zit in de laatste fase van je studie en je gaat binnenkort starten met je stage of afstudeeropdracht. Een spannende periode want dat diploma is bijna binnen handbereik! Tijdens je stage of afstudeeropdracht bieden wij je een interessant programma aan waar je gratis aan kan deelnemen en die jou veel extra’s gaat geven. Middels dit programma krijg je inzicht in je eigen persoonlijkheid en ontwikkeling en bouw je alvast aan een netwerk die uitstekend van pas komt op het moment dat je een baan gaat zoeken. En misschien krijg je je eerste baan wel zomaar in je schoot geworpen. Dat klinkt nog eens interessant, of niet dan!? We hebben maar één voorwaarde; de organisatie waar je stage loopt of een afstudeeropdracht bij doet is maatschappelijk georiënteerd.

Waarom dit programma?

Wij geloven in jong talent. In de meerwaarde die zij kunnen bieden. Jong talent is enthousiast, onbevangen, leergierig, vol energie en flexibel. In nauwe samenwerking met overheden en maatschappelijke organisaties willen wij al tijdens de laatste periode van de studie jong talent scouten, boeien en binden. Zo krijgen we jong talent al vroeg in beeld, waarbij de focus op het talent ligt. Het opdoen van ervaring komt gaandeweg wel. Dit hebben we geconcretiseerd in het programma Jong Talent on Stage.

Programma Jong Talent on Stage

Elk jaar starten we in september en februari met het halfjaarlijkse programma Jong Talent on Stage. Het programma is opgedeeld in een drietal intervisievragen; Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik?. Middels interactieve bijeenkomsten die zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden krijg je inzicht in deze vragen. Daarnaast vindt er een intellectuele verdieping plaats aan de hand van een masterclass. De details van het programma kan je vinden bij de downloads.

Resultaat voor jou als deelnemer

Resultaat voor jouw organisatie

Deelname is kosteloos

Het programma bieden wij geheel kosteloos aan. Zowel aan jou als deelnemer als aan de organisatie waar jij stage loopt of je afstudeeropdracht bij doet. Het enige dat wij van de organisatie vragen is een actieve promotie van het programma; intern door bijvoorbeeld meer stagiaires/afstudeerders te enthousiasmeren en extern door andere organisaties op de hoogte te brengen en het programma te promoten op bijvoorbeeld social media.

Goh! Tof dat ik zo’n programma kan volgen tijdens mijn afstuderen. Daar wil ik meer over weten! 

Ben jij een jong talent, vind jij je eigen ontwikkeling belangrijk en wil jij ook alvast aan de slag met jouw toekomst? Neem dan contact met me op. Ik kan je meer informatie geven, je vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat je aangemeld wordt voor het programma.

Max van de Velde

06 - 115 696 13
max@expertisecentrumplato.nl

Programma Jong Talent on Stage

Meer informatie over het programma

Download