0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Max van de Velde

Max in het kort

Contactgegevens

max@expertisecentrumplato.nl
In verband met een opdracht bij Veilig Thuis Drenthe is het mobiel nummer van Max op aanvraag beschikbaar.

Max stelt zich graag aan je voor

Sinds 1 september 2017 ben ik in dienst van Expertisecentrum Plato. Na het afronden van mijn bachelor Toegepaste Psychologie en master Conflict, Risk & Safety ben ik eerst werkzaam geweest als WMO-consulent. Daarnaast ben ik vrijwillig actief als extern mentor. Ik ondersteun in deze rol jongeren die dreigen af te glijden. Ook ben ik sinds kort bestuurslid bij Humanitas Zwolle. In mijn vrije tijd doe ik aan verschillende sporten, van hardlopen tot speedsoccer en lees ik graag psychologische thrillers. Ik woon met veel plezier samen met mijn vriendin in een appartement in het centrum van Zwolle, een prachtige stad met veel bedrijvigheid.

Van mijn collega’s bij Expertisecentrum Plato hoor ik dat ik een toegankelijk en open persoon ben. Mijn vriendin omschrijft mij als een harde werker die makkelijk contact maakt op een ontwapenende manier. Ik durf te vragen en mijn mening te geven. Daarnaast ben ik nieuwsgierig en ambitieus. In combinatie met mijn zelfstartende vermogen zorgt dit ervoor dat ik van nature sterk out of the box denk en graag snel veel verschillende zaken oppak.

In mijn werk bij Expertisecentrum Plato wil ik graag blijven verwonderen en ontdekken door vooral veel te doen. Op dit moment doe ik veel ervaring op in de uitvoering binnen het sociaal domein, een bewuste keuze om uiteindelijk sterk te zijn in het schakelen tussen beleid en uitvoering. Door veel verschillende opdrachten uit te voeren wil ik doorgroeien naar een stevige, moderne beleidsadviseur met relevante kennis van alle facetten in het sociaal domein.