0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Sanne Tilman

Sanne in het kort

Contactgegevens

06 – 468 225 54
sanne@expertisecentrumplato.nl

Sanne stelt zich graag aan je voor

Ik ben Sanne Tilman, 29 jaar en samen met mijn vriend woon ik sinds 2 jaar in Roden. Daarvoor was ik voor mijn studies Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en Sociologie woonachtig in de stad Groningen. Na deze studies ben ik werkzaam geweest bij verschillende organisaties binnen het Sociaal Domein. Ik heb gewerkt als generalist, persoonlijk begeleider maar ook ben ik werkzaam geweest in het mbo onderwijs als docent.

Naast het werk vind ik het leuk om leuke dingen te doen met vrienden, zelf te sporten en vooral ook om veel sport te volgen. Grote toernooien als de Olympische Spelen en WK’s volg ik dan ook op de voet! Zelf sporten staat momenteel wel op een lager pitje, omdat wij in april ons eerste kindje verwachten. Iets waar wij ons ontzettend op verheugen!

Goed ben ik in het contact en de omgang met mensen en daarbij vooral ook het aanvoelen van situaties waar mensen bij betrokken zijn. Ook ben ik goed in het plannen, organiseren en monitoren van (kwaliteits)processen binnen organisaties. Ik neem dan graag de leiding! Door mijn achtergrond in het onderwijs heb ik daarnaast affiniteit en plezier in het presenteren en trainen van groepen.

Mijn ambitie in het leven is om organisaties en mensen in de toekomst te blijven helpen groeien. Privé hoop ik vooral het leven dat ik leid te mogen blijven leiden, dat ik en de mensen om mij heen gelukkig en gezond mogen blijven, en ik mijzelf als persoon mag blijven ontwikkelen.