0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER certificering

Word zelf DISCOVER trainer, coach of consultant

Word nu een DISCOVER gecertificeerde trainer, coach of consultant zodat je, intern bij je eigen organisatie of bij klanten, aan de slag kunt met onze DISCOVER Toolkit. Met de DISCOVER certificering leer je de taal voor gedrag, drijfveren en/of talenten en kun je aan de slag met de ontwikkeling van mensen. DISCOVER is inzetbaar bij:

Gratis DISCOVER overstaptraining

Werk je al met gedrag, drijfveren of talenten? Neem dan contact met ons op of je in aanmerking komt om een gratis DISCOVER overstaptraining te volgen en wordt zo ook een gecertificeerde DISCOVER trainer, coach of consultant.

Ondersteuning en verdiepingstrainingen

DISCOVER is continue in ontwikkeling en we vinden het belangrijk dat deze kennis gedeeld wordt met DISCOVER gecertificeerden. Daarom organiseren wij regelmatig masterclasses en verdiepingstrainingen. Wil je je kennis weer even up-daten? Geen probleem, de certificatietraining mag je kosteloos opnieuw volgen wanneer je gecertificeerd bent. Daarnaast kun je bij ons terecht voor allerlei vragen over de inhoud en toepassing van de analyses, ondersteuning bij DISCOVER terugkoppelgesprekken en uitdagingen die je tegenkomt bij je kandidaten.

Planning DISCOVER certificeringen

We bieden drie soorten DISCOVER certificeringen aan:

  1. DISCOVER Gedrag & Drijfveren
  2. DISCOVER Talenten
  3. DISCOVER Teamtrainer

DISCOVER Gedrag & Drijfveren

Tijdens deze tweedaagse training leer je werken met het gedrag en drijfveren van mensen, hoe de DISCOVER analyse werkt en maak je kennis met de diverse toepassingen van DISCOVER. Na afloop kun je effectief aan de slag met DISCOVER Gedrag en Drijfveren voor individuen, teams en organisaties. De tweedaagse certificering vindt plaats bij ons op kantoor in Hoogeveen op de volgende data:

Het is ook mogelijk de certificering op de locatie in Lijnden (Amsterdam) te volgen op de volgende data:

In-company training
Indien je met meerdere collega’s een DISCOVER training wilt volgen, dan kan de datum en locatie (bijvoorbeeld een in-company training) hierop worden aangepast. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DISCOVER Talenten

De DISCOVER Talenten certificering is het vervolg op DISCOVER Gedrag en Drijfveren. Tijdens deze tweedaagse training leer je werken met de talenten van mensen, hoe de DISCOVER analyse werkt en maak je kennis met de diverse toepassingen van DISCOVER. Na afloop kun je effectief aan de slag met het ontwikkelpotentieel van individuen, teams en organisaties doordat je gecertificeerd bent voor alle drie de onderdelen: gedrag, drijfveren en talenten. De tweedaagse certificering vindt plaats bij ons op kantoor in Hoogeveen op de volgende data:

Het is ook mogelijk de certificering op de locatie in Lijnden (Amsterdam) te volgen op de volgende data:

In-company training
Indien je met meerdere collega’s een DISCOVER training wilt volgen, dan kan de datum en locatie (bijvoorbeeld een in-company training) hierop worden aangepast. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DISCOVER Teamtrainer

In de specialisatietraining DISCOVER Teamtrainer leer je hoe je:

Na voltooiing van de training ontvang je het certificaat DISCOVER Teamtrainer. Dit certificaat geeft je het recht teambestanden af te nemen voor gebruik in de DISCOVER Tableau Reader. De tweedaagse training vindt plaats bij ons op kantoor in Hoogeveen op de volgende data:

Het is ook mogelijk deze specialisatietraining op de locatie in Lijnden (Amsterdam) te volgen op de volgende data:

Nooit gedacht. Dat DISCOVER zoveel over het gedrag, de drijfveren en talenten van mensen en teams kan vertellen. Daar wil ik meer over weten.

Wil je je aanmelden voor een DISCOVER certificatietraining of wil je graag meer informatie over DISCOVER? Neem dan contact met me op.

Ruben Draaijer

06 - 115 390 18
ruben@expertisecentrumplato.nl