0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER Proeverij 16 april

In een sterk veranderende maatschappij en de omgeving van veranderende organisaties is het tegenwoordig belangrijk om continu te ontwikkelen, op persoonlijk vlak, op teamniveau en op organisatieniveau. Veel organisaties, waaronder misschien die van jou, kampen met vraagstukken zoals:

Hoe pak je deze vraagstukken aan?

Hoe weet je waar jouw team of organisatie mee aan de slag moet om nog betere resultaten te bereiken? Of welke talenten heb jij eigenlijk en welke talenten heeft jouw collega? Maken jullie wel gebruik van elkaars talenten? Wat motiveert jou in het werk en wat vindt jouw collega belangrijk in het werk? Al deze vragen komen in organisaties aan bod.

DISCOVER biedt de oplossing

DISCOVER kan hier antwoord op geven. DISCOVER is in te zetten in zowel profit- als non-profitorganisaties en voor allerlei uitdagingen waarbij de ontwikkeling van mensen centraal staan.

DISCOVER is analyseren op drie onderdelen:

  1. Gedragsanalyse – geeft inzicht in hoe iemand zich gedraagt en wat dit betekent voor onderlinge communicatie en samenwerking
  2. Drijfverenanalyse – geeft inzicht in wat iemand wil, nastreeft, enthousiast van wordt en waar juist desinteresses liggen;
  3. Talentanalyse –geeft inzicht in wat iemand goed kan, talent voor heeft, waar juist blinde vlekken liggen en of iemand zijn/haar talenten ook durft in te zetten.

Vrijblijvende informatie over DISCOVER met DISCOVER Proeverij

Benieuwd naar wat de meerwaarde van het ontwikkelinstrument DISCOVER voor jou kan zijn? Kom vrijblijvend naar de DISCOVER Proeverij.

Voor wie? Iedereen die nieuwsgierig is naar DISCOVER
Wanneer? 16 april, 13.00 – 16.00 uur
Waar? Hoogeveen, Toldijk 1

Goh. Ik wil wel weten wat DISCOVER is en waar je het allemaal voor kunt inzetten.

Je kan je bij mij aanmelden voor de DISCOVER Proeverij. Heb je een specifiek vraagstuk binnen de organisatie dat de ontwikkeling van mensen raakt? Laat mij dat ook weten, samen kunnen wij kijken welke toegevoegde waarde DISCOVER kan hebben. Heb je wel interesse, maar komt 16 april niet goed uit. Laat mij dat dan ook even weten!

Ruben Draaijer

06 - 115 390 18
ruben@expertisecentrumplato.nl