0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

DISCOVER Workshop: gericht ontwikkeladvies voor medewerkers | 19 september

Hoe weet je waar je medewerkers en teams mee aan de slag moeten om nog betere resultaten te bereiken? Hoe herken en ontwikkel je talent? Wordt er wel gebruik gemaakt van elkaars talenten?

Ontdek tijdens de gratis DISCOVER workshop hoe je effectief met de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties aan de slag kan gaan. 

DISCOVER geeft antwoord op vraagstukken waarbij de ontwikkeling van mensen centraal staat. Het is een online analyse instrument dat inzicht geeft op drie onderdelen; gedrag (hoe gedraagt iemand zich en wat betekent dit voor onderlinge communicatie en samenwerking), drijfveren (wat iemand wil, nastreeft, enthousiast van wordt en waar de desinteresse ligt) en talenten (wat iemand goed kan, talent voor heeft, waar de blinde vlekken liggen en of iemand talenten ook durft in te zetten). De combinatie van deze drie resulteert in het ontwikkelpotentieel en biedt daarmee een gericht ontwikkeladvies.

Tijdens de workshop leggen we je uit wat DISCOVER is, hoe het werkt en wat je ermee kunt. Maar we gaan ook praktisch aan de slag. Van te voren vul je zelf een DISCOVER analyse in, waardoor we tijdens de workshop al inzicht krijgen in jouw potentieel. Daarnaast vorm je samen met de andere workshopdeelnemers fictief een team. Zo maken we inzichtelijk wat DISCOVER op gebied van team- en organisatieontwikkeling kan betekenen.

Voor wie is deze workshop?

Voor HR professionals, managers, coaches, trainers en consultants die nog niet bekend zijn met DISCOVER en willen weten wat DISCOVER kan bieden op gebied van ontwikkeling en het effectief inzetten van talenten.

Na afloop van de workshop weet jij:

Deelname is gratis. Vol = vol (maximaal 12 personen).

Wanneer? 19 september, van 15.30 tot +/- 17.00 uur *
Waar? Hoogeveen, Toldijk 1

*De DISCOVER Workshop wordt ook georganiseerd op 14 november.

Goh. Ik wil wel weten wat DISCOVER is en waar je het allemaal voor kunt inzetten.

Je kan je bij mij aanmelden voor de DISCOVER Workshop. Heb je een specifiek vraagstuk binnen de organisatie dat de ontwikkeling van mensen raakt? Laat mij dat ook weten, samen kunnen wij kijken welke toegevoegde waarde DISCOVER kan hebben. Heb je wel interesse, maar komt 10 juli niet goed uit. Laat mij dat dan ook even weten!

Ruben Draaijer

06 - 115 390 18
ruben@expertisecentrumplato.nl