0621271299 info@expertisecentrumplato.nl Locatie

Masterclass DISCOVER Potentieel | 21 november

DISCOVER bestaat uit gedrag, drijfveren en talenten. Deze drie elementen bij elkaar noemen we iemands potentieel. Maar hoe koppel je deze drie elementen aan elkaar? Hoe werkt het DISCOVER potentieel wiel en hoe kun je dit toepassen?

Aan de slag met het potentieel van medewerkers en teams

Wij werken al jaren met het potentieel van mensen en dat is niet voor niks! We zijn enthousiast over deze benadering en we willen andere DISCOVER professionals graag verder helpen om deze aanpak eigen te maken. Tijdens de masterclass zoomen we in op dit thema en willen wij met jou aan de slag aan de hand van de praktijk. In deze masterclass behandelen we:

Aan het einde van de masterclass weet je hoe iemand zich gedraagt, wat hij/zij wil, kan of nastreeft en of deze persoon zijn/haar talenten ook durft in te zetten. Aan de hand van dit totaalbeeld weet je hoe je een persoon of een team gericht ontwikkeladvies kan geven.

Aanvullende gegevens

Voor wie? Iedereen die werkt met de DISCOVER potentieelanalyse
Wanneer? 21 november van 13.00 uur tot 16.00 uur
Waar? Bij ons op kantoor; Toldijk 1 in Hoogeveen.
Kosten? €249,-

Kom naar de Masterclass DISCOVER Potentieel en leer samen met andere DISCOVER professionals hoe je optimaal gebruik kunt maken van het potentieel van mensen. Neem contact met me op voor meer informatie over de masterclass en om je aan te melden.

Ruben Draaijer

06 - 115 390 18
ruben@expertisecentrumplato.nl